Υγρή καρυδόπιτα χωρίς σιρόπι, by Stelios Parliaros

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014








YΛΙΚΑ:
-250 γρ.βούτυρο
-250 γρ.άχνη
-250 γρ.καρύδια
-5 αυγά
-50 γρ.αλεύρι
-50 γρ.ρούμι (ή ρακί)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Βάζουμε τα καρύδια στο μπλέντερ και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
-Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο,την άχνη και τα καρύδια μέχρι να φουσκώσουν και να γίνουν μια   λευκή κρέμα.
-Ρίχνουμε σταδιακά τα αυγά και το ρούμι.
-Κατεβάζουμε απο το μίξερ και ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας απαλά με μια κουτάλα.
-Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για τουλάχιστον ενα βράδυ,στο ψυγείο.
-Γεμίζουμε ατομικά καραμελόχαρτα,τοποθετώντας τα μέσα στα φορμάκια των μάφινς.
-Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου