Καλημέρα! Σήμερα έχω δυο συνταγές:H πρώτη ειναι τα γνωστά βουτήματα που φτιάχνουμε με την πρέσα.Eγώ έχω πάρει αυτή.Πάμε για την συνταγή...
-Όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας,είναι έτοιμη.
-Βγάζουμε τα μπισκοτάκια με την μπισκοτομηχανή και τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα
-Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20',αναλόγως το φούρνο
-Αφού κρυώσουν,μπορούμε να τα ενώσουμε δυο-δυο με μαρμελάδα (αυτό κάνω εγώ)
-Με την δόση αυτή,γίνονται περίπου 50 διπλά μπισκοτάκια
Καλή επιτυχία!
ΥΛΙΚΑ:
4 αυγά
1 βιτάμ
1+1/4 ποτήρι ζάχαρη
1 μπέικιν πάουντερ
750 γρ. αλευρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
-Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.-Όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας,είναι έτοιμη.
-Βγάζουμε τα μπισκοτάκια με την μπισκοτομηχανή και τα αραδιάζουμε σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα
-Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20',αναλόγως το φούρνο
-Αφού κρυώσουν,μπορούμε να τα ενώσουμε δυο-δυο με μαρμελάδα (αυτό κάνω εγώ)
-Με την δόση αυτή,γίνονται περίπου 50 διπλά μπισκοτάκια
Καλή επιτυχία!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου