Cookies

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

 




 Υλικά:

Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα): 500 γρ.

Ζαχαρούχο γάλα: 1 κουτί  

Μαργαρίνη: 250 γρ. ή ένα ποτήρι αραβοσιτέλαιο (οτι έχετε) 

Επιπλέον:

2 βανίλιες
2 κουταλάκια γλυκού κακάο
Σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Στρώνετε ένα μεγάλο ταψί με λαδόχαρτο.

Ανακατεύετε στο μίξερ το βούτυρο με το ζαχαρούχο,να ενωθούν καλά.




Προσθέτετε το αλεύρι και τις βανίλιες

Χωρίζετε τη ζύμη στα δύο.Στη μισή προσθέστε το κακάο.Ανακατεύετε καλά.




Προσθέτετε και τις νιφάδες σοκολάτας και στα δύο μέρη ζύμης.




Παίρνετε κομμάτια από τη ζύμη και πλάθετε μπισκότα. Τα αραδιάζετε στο ταψί.




Ψήνετε τα μπισκότα στον προθερμασμένο φούρνο για 15 περίπου λεπτά.

Τα μπισκότα δεν ροδίζουν, αλλά μπορεί να αρπάξουν από κάτω, γι αυτό καλύτερα 

να τα ψήσετε με το ταψί σε θέση πάνω από τη μέση του φούρνου.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου