Για τη ζύμη:
2 κούπες (500ml) χλιαρό νερό
6 κουταλιές σούπας (90ml) ρακή
6 κουταλιές σούπας (90ml) ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
1kg αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου
Προαιρετικά : 1 κουταλάκι ξηρή μαγιά
Για τη γέμιση:
Περίπου 1kg γλυκιά μυζήθρα (ανθότυρο)
1 αυγό
5-6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
ψιλοκομμένο δυόσμο
λίγο αλάτι
Για την επικάλυψη:
1 αυγό
Λίγο αποφλοιωμένο (λευκό) σουσάμι
-Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στη μεσαία σχάρα, για 15 λεπτά περίπου
1 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου