Χανιώτικα πασχαλινά καλτσουνάκια φούρνου

Κυριακή 25 Απριλίου 2021



     
 
 




Για τη ζύμη:

2 κούπες (500ml) χλιαρό νερό

6 κουταλιές σούπας (90ml) ρακή

6 κουταλιές σούπας (90ml) ελαιόλαδο

Λίγο αλάτι

1kg αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου

Προαιρετικά : 1  κουταλάκι ξηρή μαγιά

Για τη γέμιση:

Περίπου 1kg  γλυκιά μυζήθρα (ανθότυρο)

1 αυγό

5-6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

ψιλοκομμένο δυόσμο

λίγο αλάτι

Για την επικάλυψη:

1 αυγό

Λίγο αποφλοιωμένο (λευκό) σουσάμι

-Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στη μεσαία σχάρα, για 15 λεπτά περίπου

1 σχόλια:

  1. Ανώνυμος είπε...:
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοσίευση σχολίου